De mooiste dag van je leven

Bruidsjurk gekocht, pak hangt klaar, schoenen gepoetst, bloemen besteld, ringen zelfs uitgezocht..
Maar wie komt die ringen naar het altaar brengen?
Klein nichtje in een té schattig jurkje? Die kreeg plankenkoorts en vond het toch wel een beetje spannend..
De hond dan? Hmm.. sinds die keer dat hij de armband van je verloofde op at is het misschien niet het beste plan om hem je ringen toe te vertrouwen..

Maar wat nou als jullie ringen via de luchtpost aangeleverd worden?! En dan hebben we het niet over een drone of vlieger, maar over één van onze vliegende bruidsjonkers en bruidsmeisjes!

Hoe gaaf is het als jullie voor het altaar staan, een van jullie de handschoen aantrekt en er dan een roofvogel rakelings over jullie gasten vliegt, zo naar de handschoen om jullie ringen af te leveren?!
Het is al een onvergetelijke dag, maar de aanwezigheid van onze vogels maakt het plaatje natuurlijk wel helemaal af!
Zodra de ringen zijn afgeleverd vliegt de vogel terug over jullie gasten naar de valkenier zodat jullie de ceremonie af kunnen maken.

Na de ceremonie is er de gelegenheid tot foto’s met jullie gevleugelde ringendrager, wat dit alles een sprookjesachtig gevoel geeft.

Willen jullie net dat beetje extra tijdens jullie speciale ceremonie? Huiver dan niet om één van onze prachtige vogels in te huren, het aanvliegen kan met verschillende vogels die wij hieronder benoemen. Meer info per vogel kan je vinden in het menu aan de linkerkant onder ‘onze vogels’

Tijdens de foto’s is het alleen het bruidspaar/ getuigen mogelijk de vogels op de hand te houden voor de foto’s. Dit ivm. Beperking van stress voor de vogels.

Voor Tarieven, klik Hier

Direct boeken? klik Hier