Samenwerken is cruciaal (Bedrijven)

Waarom jagen leeuwen in een troep? En waarom werken caracara’s samen  als ze op ontdekkingstocht gaan? En dan dolfijnen… ze blijven bij elkaar zwemmen in gevaarlijk gebied, waarom?
Eigenlijk weten dieren al vele malen langer dan mensen dat samenwerking cruciaal is om eten te krijgen, bescherming te zoeken of een groter doel te bereiken.
Maar waarom komt dit alles voor dieren als natuurlijk, en hebben mensen soms moeite met samenwerken? Simpel! We zijn te eigenwijs en denken er te veel overna!

Natuurlijk is met soms lastig om in een groep te werken; dat snappen wij ook, maar juist daarom is het zo mooi om met een teambuilding terug te gaan naar de roots; dieren!
Want wat gebeurt er nou als je de rollen eens omdraait; een leidinggevende moet even een stapje terug doen om iemand die liever op de achtergrond treed; de touwtjes in handen te geven.

In dit teambuilding programma komen alle aspecten van samenwerking en rolverdeling aan het licht; zo wel door middel van onze vogels, door ook een spel waarbij jullie écht moeten samenwerken om tot een oplossing te komen!

Een lekkere out-of-the-box en out-of-your-comfortzone teambuilding waarbij het gegarandeerd is dat je je collega’s en leidinggevende beter gaat leren kennen en zo misschien wat meer voor begrip voor elkaar kan opbrengen op de werkvloer.

Dus trek je stoute bergschoenen aan, haal je winddichte jas uit het stof en boek een onvergetelijke teambuilding bij ons.. durft jouw team het aan?!

 

Voor Tarieven, klik Hier

Direct boeken? klik Hier